Vacancies

Vi söker dig! Ansök om tjänsten som Serviceinriktad Customer Support

Serviceinriktad Customer Support

Vill du arbeta i en koordinerande roll med kundservice och order? Är du intresserad av teknik? Då kan det vara dig vi söker! För anställning söker vi nu en serviceinriktad Customer Support till Thurne Teknik AB. I en internationell miljö kommer du som hanterar orderflödet att ha en viktig roll i servicen mot kund. I rollen som back office assisterar du också utesäljarna. Du kommer att ingå i det svenska försäljningsteamet med placering i Hammarby Sjöstad.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! 

 

Arbetsuppgifter

Som Customer Support kommer du ha en viktig roll i att hålla en hög servicenivå gentemot kunder och säljteamet. Det innebär att du administrativt hanterar inkommande ärenden från kunder, utesäljare och leverantörer. Utöver detta har du ansvar för orderhantering från ordermottagning och orderläggning till leverans av produkt. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många externa och interna kontakter. I rollen kommer du även att supportera säljteamet med olika arbetsuppgifter. Du förväntas hantera uppgifter ad hoc samt hantera flera olika ärenden samtidigt.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har ett par års av erfarenhet från en liknande tjänst och gärna med erfarenhet av tekniska produkter eller ett tekniskt intresse. Du har en förmåga att såväl skriftligt som muntligt professionellt bemöta kunder samt interna och externa kontakter. Vi förutsätter att du hanterar Office-paketet obehindrat samt har erfarenhet av arbete med något affärssystem. Då merparten av leverantörerna finns utomlands är det av stor vikt att du känner dig bekväm med engelska språket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs med att arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du är bra på att bygga relationer samtidigt som du har förmåga att arbeta organiserat och effektivt. Vi tror också att du hanterar de skiftande situationerna som kan uppstå inom orderadministration och sälj. Vidare tror vi att du är en driven och diplomatisk person som trivs i en roll där du får arbeta både självständigt och i team.

 

Kontaktpersoner

Poolia, Joacim Jonasson

+46 8 555 65 126

Klicka här för att söka tjänsten via Poolias hemsida senast 2017-04-24

Thurne Teknik AB

Thurne Teknik är ett Nordisk privatägt teknikhandelsbolag med kontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Riga. Sedan starten 1962 har Thurne Teknik erbjudit avancerad processutrustning, system och komponenter till den Nordiska och Baltiska processindustrin med fokus på process effektivisering, säkerhet och miljö. Vår företagskultur präglas av nyfikenhet, kreativitet och en stark drivkraft att utveckla människor, marknader och processer.

Contact Us