Articles

BEER AGAINST SLAVERY ETT THURNE PROJEKT

läs, stöd och dela gärna

 

Vi på Thurne har sedan en tid engagerat oss för att stödja kampen mot human trafficking. Ett globalt problem som idag är större än någonsin i världshistorien. Tillsammans med den globala hjälporganisationen Not For Sale har vi sedan en tid tagit fram ett öl-varumärke Not For Sale Ale där 100% av vinsten från bolaget NFSA AB går till kampen mot trafficking via Not For Sale och deras projekt världen över.

 

Läs mer här:
https://www.notforsalecampaign.org/why-exploitation/
www.notforsalecampaign.org

 


 

Idag tillverkas vår senaste Craft Lager av det holländska bryggeriet De Molen som valdes till ett av världen bästa bryggeri nyligen. I Sverige lanseras ölen för försäljning på Systembolaget  via beställnings-sortimentet den 1 April 2017.

 

Läs mer här:
www.brouwerijdemolen.nl/
https://www.systembolaget.se/dryck/ol/de-molen-8948403

 

 

Nu är det dags för oss att låta Not For Sale Ale fortsätta sin utveckling till att bli ett globalt varumärke självständigt och vi har därför startat en kickstarter kampanj för att söka stöd för detta. Vi kommer givetvis fortsättningsvis att stödja detta initiativ från Thurne men ser också andra områden vi vill vara en del av att bidra till med nya kreativa projekt, håll utkik framöver! För oss är detta arbete ett viktigt sätt att praktiskt jobba med de värdering som vi vill ska finnas och utvecklas i Thurne.

 

Click here to come to KICKSTARTER NOT FOR SALE ALE

 

Du kan också följa utveckling via www.facebook.com/notforsaleale eller www.instagram.com/notforsaleale

 

Ulf Stenerhag, CEO

Contact Us