Sales Engineer till Thurne Teknik

 

Har du någon erfarenhet av processindustri? Är du intresserad av försäljning? Då har vi tjänsten för dig.

Till Thurne Teknik AB söker vi ytterligare en försäljningsingenjör till affärsområdena Livsmedelsindustri och Kemiindustri. Arbetet som Account manager på Thurne Teknik innebär strukturerad bearbetning av befintliga och nya kunder i Sverige och Norge. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Stockholm. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag. Sökord: processindustri, Medical devices, Life Science , teknisk försäljning, försäljningsingenjör, sales engineer, Kemi

ARBETSUPPGIFTER

Rollen går ut på att öka försäljning på både befintliga och nya kunder. Du sköter alla kundkontakter på fältet och till din hjälp har du innesäljare och teknisk support. Du samarbetar även tätt med bolagets leverantörer, tex Sweco och Coperion K-tron Exempel på arbetsuppgifter är: – Genomföra affärer – Planera och utföra försäljningsarbetet strategiskt och långsiktigt – Identifiera potentiella kunder och nya applikationer – Hålla presentationer hos kund – Skapa, upprätthålla och utveckla kontakter på utvalda kunder – Identifiera och kontakta beslutsfattare – Delta på mässor och utställningar – Teknisk support En stor del av försäljningsarbetet sker på resande fot, räkna med ca 50 hotellnätter per år.

ERFARENHETER

Du som söker har någon erfarenhet av processindustri och det är viktigt att du har förståelse för våra kunders vardag. Du som söker har också en relevant teknisk utbildning, det är meriterande med högskole- eller civilingenjör med inriktning Maskin eller Kemi Som person har du ett genuint intresse av att träffa människor och trivs i en roll som bygger på upptäckarglädje och en vilja att lyckas. För den här tjänsten är din personlighet viktigare än dina säljerfarenheter, vi söker dig som har en positiv grundsyn och ser lösningar och möjligheter snarare än problem. Du är en självgående person med starkt driv, men med stor ödmjukhet och prestigelöshet. Kanske är detta din första säljroll. I tjänsten kommunicerar du med kunder i Sverige och Norge, därför kräver rollen att du behärskar engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tjänsten kräver körkort.

OM THURNE

Thurne Teknik är ett Nordisk privatägt teknikhandelsbolag med kontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Riga. Sedan starten 1962 har Thurne Teknik erbjudit avancerad processutrustning, system och komponenter till den Nordiska och Baltiska processindustrin med fokus på process effektivisering, säkerhet och miljö. Vår företagskultur präglas av nyfikenhet, kreativitet och en stark drivkraft att utveckla människor, marknader och processer.

 

Ansök via vår rekryteringspartner POOLIA här